Hirdetmények

Kedves Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024.01.12-én PÉNTEKEN rendelésünket helyettes orvos, Dr. Hutvágner Rozália látja el. Kérjük csak akut betegség esetén jöjjenek a rendelőbe! Nem sürgős esetben jövő hétre foglaljanak időpontot.
Megértésüket köszönjük!

Üdvüzlettel
a rendelő dolgozói
Pécsvárad 2024. január 10.

AZ INFLUENZA ELLENI OLTÁS ELÉRHETŐ A RENDELŐNKBEN!

Kedves Betegeink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023/2024 őszi-téli influnza szezonra aktualizált influenza elleni oltóanyag elérhető a rendelőnkben, melyet ingyenesen bárki igényelhet a készlet erejéig. Az idős és krónikus betegek természetesen elsőbbséget élveznek.
Ha szeretne oltást, akkor rendelési időben asszisztensi ellátásra jelentkezzen be vagy foglaljon időpontot.
Influenza elleni oltást nem kaphat az, aki lázas, hőemelkedése van, esetleg valamilyen akut légúti betegségben szenved vagy korábban allergiás reakciója jelentkezett az oltásnál.
Üdvözlettel: Kapuvári dr
Pécsvárad 2023.11.10.

 

Kedves Betegeink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelésünket előzetes időpont foglalás után keressék csak fel, melyre számos lehetőség adott Erodium kártya birtokában.
Internet hiányában:
- a helyszínen,rendelési időn kívül is a folyosón található a terminálon a 3. lehetőséget kiválasztva "időpont foglalás későbbre"
- bármilyen telefonon keresztül követve az automata utasításait
vagy interneten, akár okostelefonon keresztül.

Akut betegség vagy rosszullét esetén továbbra is mindenkit időpont nélkül is ellátunk!

Időpont nélkül érkező betegeinknek is - sürgős szükség hiányában - időpontfoglalás szükséges, amiben természetesen akár a rendelő dolgozói is segítenek. Orvosi konzultációra csak a foglalt időpontban fog sorkerülni.
Köszönjük az együttműködésüket!
a rendelő dolgozói

 

FIGYELEM!

 

 

Kérjük csak rosszullét vagy koronavírusos tünetek esetén HIVJÁK telefonon rendelőnket! Gyógyszerfelírás vagy egyéb kérés esetén az Erodium rendszeren vagy emailen keressenek minket! Továbbra is lehetőség van kéréseiket a rendelő ajtajával szembe kitett postaládába papír üzenetben bedobni.

 

Segítő megértésüket köszönjük!

a rendelő dolgozói

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Betegeink!

Amennyiben a KORONAVÍRUSRA JELLEMZŐ tünetek bármelyikét észlelik magukon - LÁZ, KÖHÖGÉS,NEHÉZLÉGZÉS, SZAGLÁS - ÍZÉRZÉS elvesztése  - kérjük NE JÖJJÖN a rendelésre! Telefonon, emeilen vagy az Erodium rendszeren jelezze panaszát! A teendőket ekkor elmondjuk Önnek!
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kedves Betegeink!

 

A járványügyi helyzet miatt az Állami Népegészségügyi Központ és az Operatív Törzs döntésének megfelelően rendelésünkre csak előjegyzést követően bejelentkezett betegeket látunk el! Természetesen akut rosszullét esetén nem szükséges előjegyzés továbbra sem.

Továbbra is fontos az óvatóság, mivel ugyan a járvány lecsengőben van, de a korona vírus nem tűnt el, továbbra is veszélyt jelenthet különösen az idősebb, krónikus betegek számára!

Mindenki vigyázzon magára!

a rendelő dolgozói

 

Korábbi hírek: