A Praxis bemutatása

Dr. Kapuvári Péter orvos, praxis vezető

2005-ben végeztem a Pécsi Tudomyányegyetem Általános Orvosi karán. Az egyetem utáni rezidens éveket Dr. Bíró Ferenc mentorálása mellett már Pécsváradon töltöttem, azóta is itt dolgozom. 2011-ben vettem át Mentoromtól a praxis vezetését.
2008-ban háziorvosi, majd 2017-ben foglalkozás egészségügyi szakvizsgát tettem.

Dr. Bíró Ferenc főorvos

Háziorvos, foglalkozásegészségügyi szakorvos, reumatológus szakorvos, mentor. Több mint 40 éve szolgálja a pécsváradi és a környékbeli betegeket. Folyamatosan részt vesz az ügyeleti ellátásban és dr. Kapuvári Péter háziorvosi helyettesítésében is. Dr. Bíró Ferenc továbbá részt vesz a PTE ÁOK Alapellátási Intézet munkájában és oktat a PTE Egészségtudományi Karán. Reumatológus szakorvosként rendszeresen szakrendel Pécsváradon.

Dr. Tolnai Marina orvos

Házirovos szakorvos, foglalkozás egészségügyi gyakornok. Dr. Kürthy Dániel állandó helyettese a Mecseknádasdi felnőtt háziorvosi praxisban. Pécsváradon dr. Hutvágner Rozáliát és dr. Kapuvári Pétert helyettesíti számos alkalommal. Későbbiekben is Pécsváradon tervezi jövőjét háziorvosként.

Dr. Schnell Katalin orvos

Háziorvos szakorvos. Praxisunkban állandó helyettesként dolgozott 2021. júliusáig. Jelenleg Mohácson már saját praxisban dolgozik és látja el betegeit. Köszönjük Neki az eddigi lelkiismeretes munkáját és sok sikert kívánunk az új praxisában!

Olajos Andi nővér

Olajos Andi 2021. augusztus óta dolgozik praxisunkban. Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az egészségügy különböző területeiről. A betegekkel mindíg kedves, segítőkész, forduljanak hozzá bizalommal.

 

Szűcsné Pencs Zsuzsa

Asszisztens és orvosirnok 1999-óta dolgozik rendelőnkben. Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal látja el munkáját. 

A praxis

Pécsvárad I.számú felnőtt háziorvosi praxisa Pécsvárad központjában az Entz Béla Egészségügyi központban (7720 Pécsvárad, Dózsa György utca 3.) várja kedves betegeit.